WOELLUST IS EEN AANTREKKELIJKE
RUSTIGE WOONLOCATIE MET VEEL
NATUURLIJK VORMGEGEVEN WATER EN GROEN

     
   
     

In totaal biedt Woellust ruimte aan ongeveer 250 woningen bestaande uit vrije bouwkavels en projectmatige woningen.

Het plan Woellust ligt op het voormalige Duintjerterrein en omliggende weilanden, op de grens van Veendam en Wildervank.  Een plan dat genoemd is naar het buitenverblijf 'Woellust' dat rond de 18e eeuw op deze plek stond. Het is een eeuwenoud gebied met een eigen karakter. Hoewel binnenstedelijk gelegen, kenmerkt de locatie zich door een ruime opzet. Woellust ligt op een steenworp afstand van de stedelijke voorzieningen van Veendam en Wildervank en op circa 20 autominuten van de stad Groningen.

Het gebied is bereikbaar vanaf de Greidhoek (Wildervank) of Skager Rak (Veendam).
In uw navigatie kun u ook gebruik maken van de postcode:
9648 MA

U heeft in het plan Woellust de mogelijkheid om een vrije bouwkavel te kopen om zelf uw woning op te (laten) bouwen of een projectmatig ontwikkelde woning te kopen.

Momenteel zijn de kavels van fase 2 en 3a in verkoop.
Fase 2 bevat 18 kavels die allemaal gelegen zijn aan één van de watergangen in Woellust. Fase 3 bestaat uit 9 kavels, waarvan 3 kavels eveneens aan het water zijn gelegen.
Kijk voor meer informatie hiernaast onder kavels fase 2 of 3.
 

 

 


Het plan Woellust wordt gerealiseerd door de gemeente Veendam in samenwerking met Vastgoed De Friesche Wouden. Wind Vastgoedontwikkeling uit Drachten verzorgt het management. De civiele werken in het plangebied worden uitgevoerd door Van der Wiel Infra & Milieu BV.