Welkom op de website van Woellust,
een prachtige nieuwe woonlocatie in Veendam/Wildervank

De locatie is in ontwikkeling vanaf 2003. Een groot deel van het project is klaar. Veel mensen hebben in Woellust al een nieuwe woning gebouwd of een nieuwe projectmatige woning gekocht. De bewoners wonen er naar volle tevredenheid op deze ruime en rustige plek en toch zo dicht bij het centrum van Veendam. Komt u eens een kijkje nemen!

Via de menustructuur aan de linkerzijde van deze pagina kunt u alle informatie vinden over het project en de kavels die in verkoop zijn. Mocht u nog met vragen blijven zitten, dan kunnen de makelaars die bij de verkoop van de bouwkavels betrokken zijn u zeker verder helpen!

Bouwkavels fase 2 - Nu grotere kavels en dezelfde lage prijzen!
Op dit moment zijn er bouwkavels te koop in fase 2 van het project. Deze 18 bouwkavels liggen aan de watergang die langs de westkant van het project loopt. De kavels liggen tegenover een brede boomsingel die zorgt voor veel privacy. De kavels zijn nu vergroot en in prijs gelijk gebleven.
Informeer bij de makelaars of bekijk de prijslijst.

Bouwkavels fase 3
In de derde fase van het project zijn 9 kavels te koop. Drie daarvan liggen eveneens aan het water. De andere zes kavels bieden een prachtige bouwmogelijkheid voor mensen die een grote kavel zoeken die niet aan het water is gelegen.

 
Klik op de kaart voor een grotere versie (PDF)

Woellust is een gezamenlijke ontwikkeling van de gemeente Veendam en Vastgoed de Friesche Wouden uit Drachten.