Rust en Ruimte
Woellust Veendam Wildervank

CMS Enterprise

CMS Enterprise
Meerdere Sites
Geavanceerd Gebruikersbeheer
Eindredactie
Vormgeving


CMS Enterprise
CMS Enterprise biedt u de mogelijkheden die u nodig heeft om een uitgebreide online informatiestroom te beheersen. Zo kunt u doen waar het internet voor bedoeld is, uw informatie aanbieden aan diegenen die er om vragen. De krachtige site die u zoekt vereist een krachtige oplossing om die te beheren. Wij hebben die oplossing voor u.

Enkele kernpunten van CMS Enterprise:

Meerdere Sites
CMS Enterprise geeft u de mogelijkheid om binnen een enkele beheeromgeving meerdere sites te managen, elk met hun eigen stijl, structuur en inhoud. Zo kunt u uw intranet en extranet managen, terwijl u ondertussen ook uw Amerikaanse .com en Franse .fr sites onderhoudt naast uw eigen .nl hoofdsite. Dit is allemaal mogelijk, zonderin de knel te komen wat betreft functionaliteit.

 

Geavanceerd Gebruikersbeheer
Binnen de sites die u met CMS Enterprise in beheer heeft kunt ugebruikers rechten geven op onderdelen van iedere afzonderlijke site. Zodoende kunnen deze gebruikers hun artikelen alleen daarpubliceren waar hun individuele capaciteiten ze het best doen uitkomenen biedt het u de zekerheid die nodig is. Met een rechtensysteem gebaseerd op dat van Microsoft Windows NT / Windows 2000 heeft u alle mogelijkheden binnen bereik.

 

Eindredactie
Als u toch nog het laatste woord wilt hebben over de publicaties die op uw site verschijnen kunt u gebruik maken van de uitgebreide redactiefuncties die binnen CMS Enterprise beschikbaar zijn. U kunt per onderdeel van uw site een hoofdredacteur aanwijzen, welke de controle heeft over alle publicaties die binnen dat gedeelte plaats vinden. Zo kunnen gebruikers zich naar hartelustuitleven, terwijl u toch eerst kunt controleren wat er live komt te staan. Dit kan een aantal nare verassingen voorkomen!

 

Vormgeving
CMS Enterprise biedt u ook ongekende mogelijkheden wat vormgeving betreft. U kunt uw artikelen opmaken in een uitgebreide WYWIWYG editor, zodat u uw eigen stijl aan een artikelkunt meegeven. Tabellen, links, afbeeldingen en andere bestanden, mailformulieren en forums kunnen allemaal in uw artikel ingevoegd worden. Consistentie binnen de vormgeving van uw site wordt gegarandeerd door de mogelijkheid om elementen uit het Style Sheet van uw site te gebruiken binnen uw opmaak.

Artikelen kunnen op verschillende manieren worden weergegeven binnen uw site. Door het gebruik van XML en XSL-stijlsjablonen kunt u een artikel meerdere gezichten geven. Zo kan een artikel in een lijstweergave er heel anders uitzien dan wanneer het artikel in volledige weergave vertoond wordt. En u kunt de hele pagina er anders uit laten zien door een alternatieve weergavepagina te specificeren. Zo wordt uw site een oogstrelende ervaring voor u en uw bezoekers, zonder dat de vormgeving u beperkt in uw mogelijkheden.